کد پیامکی وتلفنی تلگرام نمیاد چه کنیم؟
راه حل دریافت کد ورود به تلگرام مرداد ۱۴۰۱
راه حل دریافت کد ورود به تلگرام مرداد ۱۴۰۱
شایعه فوت مهران غفوریان ایا واقعیت دارد؟
مهران غفوریان شایعه فواش را تکذیب کرد
بایسته است انسان بخشی از لذائذ زندگی را که از خوردن و نوشیدن و حتّی خوابیدن و گفتن بدست می آید ترک نموده (مگر آن که لازم باشد) و نیز از دیدار با برادران دینی پرهیز نمود و آن روز را روز گریه و اندوه خود قرار دهد و مانند کسی باشد که پدر یا فرزند خود را از دست داده است.
* امام صادق (علیه السلام): در روز (عاشورا) از کارهای لذتبخش دوری شود و آداب و سنن سوگواری بر پا گردد و تا زوال خورشید از خوردن و آشامیدن خودداری شود و پس از آن همان غذایی خورده شود که سوگواران می خورند. [۱]
یکی از علما می گفت: از روز هفتم محرم که آب را بر امام حسین (علیه السلام) بستند تا روز عاشورا سعی کنید آب نیاشامید، نوشیدنی های دیگر بیاشامید ولی به احترام آقا و اهل بیتش آب نیاشامید.
پوریا پورسرخ ازدواج کرد
سوالات تیزهوشان 98-99 نمونه سوالات تیزهوشان 99-1400
عیدی 99 همراه اول ,عیدی ایرانسل در سال 1399,شارژ رایگان هموراه اول نوروز ۹۹
به نقل از شرکت ارتباطات سیار ایران، به مناسبت آغاز بهار طبیعت و عید نوروز، اپراتورها به تمامی مشترکین دائمی و اعتباری خود عیدی میدهد.
به زودی
به زودی
به زودی
به زودی