طرز تهیه ترشی لیته | ترشی لیته | آموزش درست کردن ترشی
مواد لازم
بادمجان به میزان لازمسرکه ۱ قاشق چای خوریزردچوبه ۲۵۰ گرمهویج ۵ حبهسیر ۲ قاشق غذاخوریسیاه دانه ۲ قاشق غذاخورینعناع خشک
۲ قاشق غذاخوریترخون به میزان لازمنمک به دلخواهفلفل افزودن به علاقه مندی
طرز تهیه
۱- بادمجان ها را پوست بگیرید و خرد کنید.
۲-هویج ها را پوست بگیرید و ریز نگینی کنید.
آن ها به همراه مقدار کمی آب بپزید تا کاملا نرم شوند.
۳- سیرها را ریز خرد کنید.
۴- از ۲ قاشق غذاخوری سر پر سیاه دانه، نعناع خشک و ترخون خشک استفاده کنید.
۵- می توانید از ۲۰۰ گرم ترکیب سبزیجات تازه مانند نعناع، ترخون، گشنیز و ریحان هم استفاه کنید.
۶- می توانید ترشی را بلافاصله استفاده کنید، ولی برای خوش طعم شدن آن، بگذارید تا ۱ هفته در یخچال استراحت کند و جا بیفتد.
می توانید بادمجان ها را با آب خیلی کم روی حرارت پایین بپزید تا آب آن کاملا تبخیر شود و یا آن ها را روی شعله گاز و یا در فر کبابی کنید.
سپس بادمجان ها را با قدری سرکه و زردچوبه بجوشانید و با کمک چنگال و یا گوشت کوب کاملا له کنید.
هویج پخته، سیر، سیاه دانه، نعناع خشک و ترخون خشک را به بادمجان اضافه کنید و آن ها را خوب با هم ترکیب کنید.
در نهایت سرکه، نمک و در صورت تمایل فلفل به آن ها اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
ترشی را در ظرفی که هوا نکشد بریزید و برای یک هفته در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.آن را در یخچال نگهداری کنید.